Talkoohenki elää ja voi hyvin

Kun viimeiset sovitut tilaisuudet saatin pidetyksi otettiin luutut, harjat ja peräkärryt ja siivottiin ja kuskattiin aivan hirveä määrä romua kaatopaikalle, osa Konttiin ja muuhun hyötykäyttöön. Siivoustalkoot pidettiin heinäkuun alussa ja sen päälle perinteinen lattian hionta ja lakkaus.

Talkooväkeä oli paikalla ihan kiitettävästi. Kiitos kaikille ja erityisesti Pasille, joka oli taas hienosti hoitanut tiedoituspuolen. Homman ja kulut hoitivat Nastat. Muut tekevät sitten muuta. Lattialakat maksoivat tonnin.

IMG_0538

IMG_0539

Oli kertakaikkiaan ilahduttavaa olla mukana ja kokea tällainen vanhanajan hyväntuulisen touhun tapahtuma. Jatkona seurasi sitten perinteinen Letkeästi Levillä tanssileiri, jossa ydinporukan rautaisen rutiinin ja samaisen hyväntuulisen talkoohengen voimin saatiin fasiliteetit pystyyn ja purettua aivan ilman itkua ja hammasten kiristystä, vaikka mukana oli nyt paljon uusia talkoolaisia.

IMG_0595IMG_0587

Letkeästi Levillä tapahtuman aluksi muistettiin Ari Hyvälää kunniajäsenkirjalla ja kukkasin. Paljolti Arin ansiota on, että Nastat aikanaan saatiin pystyyn ja Letkeästi Levillä on hänen ideansa alun alkaen.

Osallistujia oli nyt vähiten mitä pitkään aikaan. Jos tämä trendi jatkuu on konseptia ehkä muutettava. On joko tyydyttävä pienempään osallistujamäärään, tai koetettava erilaisin houkutustekijöin lisätä sitä. Lopullisia laskelmia ei ole vielä tehty, mutta voi olla, että tänä vuonna otetaan vähän takkiin.

Osallistujia oli kuitenkin 250 ja osallistujat kovin tyytyväisiä, niinkuin erityisesti opettajammekin.

Syksy alkaa omilla harjoituksilla sunnuntaina 28.08 ja Tanssiaalto aloittaa tiistaina 30.08.

Pidämme Kaarinan kanssa ”sisäänheittokurssin” ei-jäsenille hyväksikoetulla Alkeiden alkeet -konseptilla. Tämä kolmen illan kurssikokonaisuus on tarkoitettu ihmisille, joille paritanssi ilman vartalokontaktia ei ole tuttua. Perustana on fusku ja bugg, mutta hyvin, hyvin riisuttuina versioina niin, että kurssin käyneet pärjäisivät ahtaassa ravintolassa tai diskossa tai lavallakin. Lyhyesti siis kädenalitanssien perusteita.

Otin ennen Levin kurssia tavoitteekseni laihtua 7 kg syksyn aikana. Aamun mittaus kertoi, että enää 9 kg jäljellä.

PeKu

P.S. Tornioriver east coast shag, naaraslohen tanssittajina Tommi Koivula ja allekirjoittanut IMG_0525.JPG

Jätä kommentti